SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe Nabil Ghilas'la anlaştı

Andre Castro ve Selçuk Şahin gibi Süper Lig'in tecrübeli oyuncularını kadrosuna katan Göztepe, bir transferi daha bitirdi. Süper Lig'in yeni ekibi, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması giyen Nabil Ghilas'la anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar transferde Selçuk Şahin, Axel Ngando ve Andre Castro'yla sözleşme imzalayan Göztepe, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Gaziantepspor'un Cezayirli forveti Nabil Ghilas'ın da işini bitirdi.

Yönetimle masaya oturup el sıkışan golcü futbolcu, sağlık kontrolünden geçti. Kariyerinde daha önce Portekiz'de Moriense ve Porto, İspanya'da ise Cordoba ve Levante'de forma giyen Ghilas, geçen sezon Süper Lig'de 29 maçta 8 gol, 4 asistle oynadı. 27 yaşında, 1.83 boyundaki Ghilas, Porto'da Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübeleri de yaşadı.

Sarı kırmızılı yönetim, daha önce anlaştığı Osmanlıspor'un Litvanyalı kalecisi Zydrunas Karcemarskas'tan yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçti. Osmanlıspor, Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki file bekçisi için 2 milyon Euro bonservis ücreti isteyince transfer suya düştü. Karcemarskas'ın bonservisini kendisinin almasını bekleyen Göztepe, 2 milyon Euro serbest kalma bedelini duyunca frene bastı. Yönetim, bunun üzerine kaleci adayları listesine Türkiye'de Konyaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Adanaspor'da oynayan Kamerunlu Charles Itandje'ı aldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler