SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karcemarskas, Osmanlıspor'da!

Osmanlıspor, Gaziantepspor'dan Karcemarskas'ı renklerine bağladı. Transferi Onursal Başkan Melih Gökçek Twitter'dan açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezonu geride bırakan Osmanlıspor, ligin dikkat çeken kalecilerinden Karcemarskas'ı kadrosuna kattı.

Ligi beşinci sırada tamamlayıp Avrupa Ligi'ne ön eleme bileti alan mor-sarılı takım, Gaziantepspor ile yolları ayrılan Zydrunas Karcemarskas'ı transfer etti.

Başkent ekibinin Onursal Başkanı olan Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu transferi resmen ilan etti. Gökçek, Karcemarskas'ın fotoğrafını paylaştığı gönderinin üzerine "Osmanlısporlulara ilk müjde! Transfer bitmiş. Türkiye'nin en iyi iki kalecisinden biri Osmanlı'da" notunu yazdı.

2009-2010 Sezonu'ndan bu yana Gaziantepspor forması giyen 33 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz günlerde Güneydoğu ekibine veda etmişti.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Litvanyalı eldiven yeni sezondan itibaren Osmanlıspor'un başarısı için ter dökecek.

Melih Gökçek ayrıca Osmanlıspor'un önemli bir santrafor transferini bitirmek üzere olduğunu da açıkladı. "İkinci ultra bomba transfer bitti! Türkiye bu sene bu santraforu konuşacak" diyen Gökçek, bu futbolcunun ismini de en kısa zamanda açıklayacağını ve Osmanlısporluları coşturacağını ifade etti.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler