SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olay adam Süper Lig'de

Rijeka'nın kötü çocuğu olarak bilinen Sharbini için 'durdurulması zor bir oyuncu' deniliyor ancak yıldız ismin vukuatları futbolunun önüne geçiyor.

Osmanlıspor transfer bombasını patlattı ve Hırvat futbolcu Anas Sharbini'yi kadrosuna kattı. Rijeka forması giyen 28 yaşındaki ileriye dönük orta saha oyuncusu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı. Satın alma opsiyonu da başkent ekibinde olacak oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. Süper Lig'in yeni yıldızının çok iyi bir oyuncu olduğu, gününde olduğunda durdurulması çok zor bir isim haline geldiği öğrenildi.


Ancak istikrarsız bir görüntü çizen futbolcunun bu yüzden bir çok sıkıntı yaşadığı da ortaya çıktı. Hırvatistan milli takım forması da giymişliği bulunan Filistin asıllı futbolcu, ülkesinde kötü çocuk olarak biliniyor. Kulübüyle son dönemde bir çok olayda ters düşen oyuncu, Rijeka'da kadro dışı bırakıldı. Uzun süre takım kaptanlığı yapan ismin, yaşananlardan dolayı kaptanlığı elinden alındı.

Deplasmana gitmeyi reddetti

Sharbini geçtiğimiz sonbaharda hocası Matjaz Kek ile problemler yaşadı. Split kentinde Hajduk ile oynanan derbi maçında yedek bırakıldı ve Rijeka bu maçı 3-0 kazandı. Artık ilk 11'in dışında kalmaya başlayan oyuncu, Osijek deplasmanına gitmeyi reddetti. Kulüp bu yüzden kendisine para cezası kesti.

Taraftar tavır aldı

Gece hayatını sevdiği ve bu konuda bazı sıkıntıları da olduğu belirtilen futbolcunun bu durumunun, Rijekalılarca hoş karşılanmadığı aktarıldı. Rijeka'nın Armada adındaki fanatik taraftar topluluğunun bu yüzden son dönemde kendisine karşı tavır aldığı iletildi. Oyuncu son olarak takımının ocak ayında Dubai'de yaptığı hazırlık kampına da götürülmedi.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler