SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek'ten İlhan Cavcav'a yılın golü!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Onursal Başkan olduğu Osmanlıspor, başkanlığını İlhan Cavcav'ın yaptığı Gençlerbirliği'nin prensipte anlaştığı kaleci Hakan Arıkan'ı transfer ederek, yılın ilk çalımını attı!

Spor Toto Süper Lig'de bugüne dek sakin geçen ara transfer dönemini birden hareketlenirken, günün sürprizi Osmanlıspor'dan geldi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Onursal Başkan olduğu Osmanlıspor, başkanlığını İlhan Cavcav'ın yaptığı Gençlerbirliği'nin prensipte anlaştığı kaleci Hakan Arıkan'ı renklerine bağladı.

Mor sarılı kulüp ayrıca, Eskişehirspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal ve Çek defans oyuncusu Vaclav Prochazka ile anlaştı ve üç oyuncuya 2.5 yıllık imza attırdı.

YURTGÜVEN: BİR TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, teknik ekibin talebi doğrultusunda üç önemli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyledi. Yurtgüven, "Çek Milli Takımı stoperi Vaclav Prochazka’yı Viktoria Plzen takımından transfer ettik. Bir diğer transferimiz Hakan Arıkan oldu. Hakan, Osmanlıspor’un evladı gibidir. Bizler de, o da buraya transfer olmasından oldukça mutluyuz. Bir diğer transferimiz ise Raheem Lawal. Üç transferimizle de 2,5 yıllık sözleşme imzaladık."

Ender Yurtgüven, bir futbolcu daha alıp ara transferi kapatacaklarını sözlerine ekledi.

Osmanlıspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek, kulübün adı Ankaraspor olduğu dönemde mor sarılı takımın futbol şube sorumluluğunu yapmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler