SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor Bülent Uygun ile anlaştı!

Osmanlıspor, en son Gaziantepspor takımını çalıştıran Bülent Uygun ile anlaşma sağladı.

Dün gece İstanbul'da Çırağan Sarayı Kempinski'nde Osmanlısporlu yöneticilerle bir araya gelen Bülent Uygun, Osmanlıspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Uygun, Pazar günü Ankara'ya geçecek, Osmanlıspor ile 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Öte yandan; Bülent Uygun Sivasspor ve Eskişehirspor'da gösterdiği performansla adından sıklıkla bahsettirmişti. Teknik direktörlük kariyerinde ligde kalma mücadelesi veren birçok takımda görev yapan Uygun, hedef takımda çalışmak istediğini ifade etmişti. 45 yaşındaki teknik adam Sivasspor ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme başarısını da sergilemişti.

BÜLENT UYGUN: 'HEDEF ŞAMPİYONLUK'

Osmanlıspor ile anlaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, "Şimdiye kadar 6 takım çalıştırdım. Hepsini sonuncu sıradayken aldım. İmkanlar kısıtlı olmasına rağmen önemli başarılar elde ettim. Gaziantep'te içerideki sendromlar ve verilmeyen maddi-manevi destekler, inanmışlığın az olması nedeniyle başaramadık. Türkiye'de %46 galibiyet oranı yakalamış bir hoca olarak yaptıklarımız aşikar. İnşallah Osmanlıspor'da 3 sene içerisinde şampiyonluk yaşamak nasip olur. O hedefle yola çıkıyoruz." dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler