SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor'dan Alex Song bombası

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun lider bitirerek tarih yazan Başkent ekibi, Barcelona ve Arsenal gibi takımlarda forma giyen Alex Song ile temas halinde.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, bombayı patlatıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun lider bitirerek tarih yazan Başkent ekibi, Barcelona ve Arsenal gibi takımlarda forma giyen dünyaca ünlü bir yıldızın transferini bitirmek üzere.

Kamerunlu defans oyuncusu, menajeri ile birlikte gizlice stada gelerek Ankara'ya gelerek Osmanlıspor-Zürih mücadelesini tribünden takip etti.

Osmanlıspor yönetimi ile Song arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği, son anda araya başka bir kulüp girmediği taktirde yıldız ismin ara transfer döneminde resmi imzayı atacağı öğrenildi. Song, şu sıralar Rusya Premier Ligi takımlarından Rubin Kazan'da oynuyor.

29 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Alex Song, futbola Fransa'nın Bastia takımında başladı. Yıldız oyuncu daha sonra Arsenal, Charlton, Barcelona, West Ham'da forma giydikten sonra geçtiğimiz Temmuz ayında Rubin Kazan'a transfer oldu.

Geçtiğimiz yıllarda birkaç kez Galatasaray'ın da gündemine gelen ve transferi direkten dönen Song, bu sezon Rubin Kazan formasıyla 9 resmi maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 3 asist yaptı.

Alex Song, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen Rigobert Song'un da yeğeni. Rusya'dan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki futbolcunun Avrupa'dan birkaç kulüple daha görüştüğü öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler