SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakem Abdullah Yılmaz'dan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu hakkında suç duyurusu

Hakem Abdullah Yılmaz, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Abdullah Yılmaz, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini ileri sürerek hakemliği bırakmıştı.

2. Lig Kırmızı Grup’taki Afjet Afyon-Menemen Bld. maçı öncesi mücadelenin hakemi Abdullah Yılmaz, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından arandığını ve tehdit edildiğini ileri sürmüştü. Yazılı bir dilekçeyle hakemliğini bıraktığını açıklayan Yılmaz’ın bu çarpıcı iddiası geçtiğimiz gece gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hakem Abdullah Yılmaz’ın Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na Namoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Tehdit ve görevi kötüye kullanma suçlarından dolayı savcılığa gideceği belirtilen Yılmaz’ın konuyu yargıya taşırken, MHK da olayla ilgili bir açıklama yaptı. MHK Başkanı’nın imzasının bulunduğu açıklamada, Yılmaz’ın disiplinsiz davranışlar sergilediği ifade edilirken, Namoğlu’nun Afjet Afyon-Menemen Bld. maçından 2 gün önce hakemi aradığı ve mücadelenin önemine değindiği belirtildi. (Habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler