SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Al Jazira 1 - 2 Real Madrid

FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda Real Madrid, geriye düştüğü maçta Al Jazira'yı 2-1 mağlup etti ve finale yükseldi.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası Yarı Final mücadelesinde Real Madrid ile Al Jazira karşılaştı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dhabi'de oynanan mücadeleye hızlı başlayan Real Madrid, rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttu ancak aradığı golü bulamadan büyük bir şok yaşadı.

Ev sahibi Al Jazira, 41. dakikada bulduğu ilk isabetli şutta golü attı. Birleşik Arap Emirlikeri ekibi, Real Madrid karşısında ilk yarıyı, Boussoufa'nın golüyle 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili ve baskılı futbolunu sergilemeyi sürdüren Real Madrid, beraberlik golünü 53. dakikada, Portekiz süperstarı Ronaldo ile buldu.

Dakikalar geçtikçe Real Madrid'e direnemeyen Al Jazira'nın umutları 81. dakikada karardı. Sahneye çıkan Gareth Bale, attığı golle İspanyol devini 2-1 öne geçirdi ve mücadelede başka gol sesi çıkmayınca mücadele bu sonuçla tamamlandı.

1-0 geriden gelip 2-1 kazanan Real Madrid, Al Jazira'yı turnuva dışına iterek finale yükseldi. İspanyol devi finalde, Brezilya ekibi Gremio ile karşılaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler