SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira'nın yeni takımı Shanghai SIPG oldu

2015-16 sezonunun tamamı ile 2016-17 sezonun başında Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira yeni takımını buldu. Portekizli teknik adam Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG'nin yeni teknik direktörü oldu.

Çin kulübünden yapılan açıklamada 49 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık bir sözleşme imzalandığı duyuruldu. Basın toplantısında konuşan Pereira sözlerine Çince başladı ve herkesi selamladı.

Çin'e teknik direktörlük yapmak için gelmenin kendisi için büyük bir meydan okuma olduğunu söyleyen Portekizli, "Burası hedefleri olan bir kulüp. Süper Lig hızlı bir şekilde gelişti ve çok büyük bir potansiyeli var. Takımın hedeflerini gerçekleştirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Çin ekibini Pereira'dan önce Andre Villas Boas çalıştırmaktaydı fakat Portekizli Dakar Rallisi'ne katılmak için teknik direktörlüğe ara verdiğini açıklamıştı. Pereira, 2010-11 sezonunda Porto'da Villas Boas'ın yardımcılığını yapıyordu.

Basın toplantısına Hong Kong ekibinin Başkanı Zhang Min de katıldı. Geçen sezonun ortasında 2. Bundesliga ekiplerinden 1860 Münih'in başına geçen Vitor Pereira takımıyla küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. (Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler