SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Fatih Terim boştaysa, Galatasaray'ın başına Fatih Terim geçer'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da futbol gündemini değerlendirdi. Fatih Terim'in Galatasaray'dan teklif beklediğini iddia eden Rıdvan Dilmen, eğer boştaysa Galatasaray'ı Fatih Terim'in çalıştırması gerektiğini söyledi. Rıdvan Dilmen ayrıca Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş'tan ayrılabileceğini kaydetti.

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da gündemi değerlendirdi ve Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in gelmesi gerektiğini söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Fatih Terim boştayken, Galatasaray'ın başına Fatih Terim gelir. Türkiye standartları Şenol Güneş ve Fatih hocaya çok uygun. Bilgisi, medyaya yaklaşımı önemlidir. Fatih hoca ve Şenol hoca daha pratiktir. Milli Takım'ı kim çalıştırırsa çalışsın, Ersun Yanal da kötü gitmiyordu, yanda Fatih hoca vardı.

"FATİH HOCA TEKLİF BEKLER"

Fatih hoca bekliyordur. Fatih hoca Galatasaray'da çalışmayı her zaman iştir, bu tabii onun bileceği iştir. Türkiye'nin realitesi budur.

"TUDOR İLE DEVAM EDECEKLERDİR"

Dursun beyin, geçen sezon sonunda, hatta Avrupa Ligi ön elemesinde göndermedikten sonra, devre arasında kadar Tudor ile devam edeceklerini düşünüyorum. Tudor'un en büyük şansızlığı Fatih Terim'in Milli Takım'ın başında olmamasıdır. Bence, Tudor ciddi bir kumar oynadı. ''Ben yeneyim geçeyim'' diye düşündü. Başakşehir deplasmanına fark atmaya gitmiş. Galatasaray muhtemelen Beşiktaş'a kaybedecek olsa dahi ilk yarıyı lider bitirir.

"F.BAHÇE SİVAS MAÇINI KAZANIRDI"

Fenerbahçe bu hafta oynayacağı Antalya maçını kazanırsa Kasımpaşa maçına Kadıköy'e 40 bin seyirci getirir. Fenerbahçe, Aykut Hoca olsa da olmasa da Sivas maçını kazanırdı.

"OĞUZHAN AYRILACAK GİBİ"

Oğuzhan'ın 2. yarıda Beşiktaş'tan gideceğini hissediyorum, gelişmeler onu gösteriyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler