SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA'dan Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek'e görev

UEFA, Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek'e Avrupa Ligi maçları için görev verdi. Ali Palabıyık Zulte Waregem-Nice maçında, Hüseyin Göçek ise Kopenhag-Lokomotiv Moskova maçında düdük çalacak.

UEFA, FIFA kokartlı hakemler Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek'i, UEFA Avrupa Ligi'nde 14 Eylül Perşembe günü oynanacak maçlarda görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ali Palabıyık, K Grubu'nda Belçika'nın Zulte Waregem ile Fransa'nın Nice takımları arasında oynanacak maçı yönetecek.

Belçika'nın Waregem kentindeki Regenboog Stadyum'unda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Halil Umut Meler ve Serkan Tokat'ın ilave yardımcı hakemlik görevinde bulunacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Kerem Ersoy olacak.

HÜSEYİN GÖÇEK KOPENHAG-LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK

Hüseyin Göçek ise F Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag ile Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımları arasında oynanacak müsabakada düdük çalacak.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz olacak. Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler'in ilave yardımcı hakemlik görevini üstleneceği maçın dördüncü hakemini ise Serkan Ok yapacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler