SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabri'nin eşinden olay paylaşım

Galatasaray’dan ayrılarak Göztepe’ye imza atan Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Instagram’dan kendisine gelen eşi Sabri Sarıoğlu ile ilgili bir yorumu takipçileriyle paylaştı.

Göztepe’ye transfer olan ve bir Göztepe taraftarının Sabri için övgü dolu yorumlarını paylaşan Yağmur Sarıoğlu, mesajın altına “imzamı atarım net” ifadesini bıraktı.

"Sabri'yi neden mi çok seviyorum.. Gece yarısı restoran basmaz, gazeteci dövmez, kadınları aşağılamaz, mafya özentisi gibi dolaşmaz, özür dilemekten gocunmaz, aç gözlülük yapmaz, taraftarını utandırmaz, ihanet etmez, vefalıdır, armasını satmaz, maçta oynamamazlık yapmaz, onca dalga geçilmeye, aşağılanmaya rağmen küsmez, oyna dersin oynar, otur dersin oturur, kaptan yaparsın takar bandı koluna, çıkar dersin kırılsa da hissettirmez, 15 yıl forma giyer yine de yaranamaz, adam gibi veda bile edilmez yine de ses etmez.. Ve Son 15 yılda oynayan en iyi 5 türk sağ bek söyle deseniz o listeye de her türlü girer. Benim sebeplerim bunlar, ve çok merak ediyorum sevmeyenlerin sebebi ne? 15 yıl içinde bazen ortaları tribüne gidiyo, arada şut çekiyo taça gidiyo diye mi? Göztepemizle ilk maçını iple çekiyorum :) iyi geldin deli reis!"


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler