SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz: 'Reddedemeyeceğim teklif yapıldı'

Burak Yılmaz, Beijing Guoan'da geçirdiği günler ve transfer süreci ile ilgili konuştu. Milli yıldız, Çin'e transfer olmadan önce Avrupa'dan teklifler aldığını ancak Guoan'ın reddedilemeyecek bir teklif yaptığını ifade etti.

Çin'de Beijing Guoan forması giyen Burak Yılmaz, Çin basınına özel bir röportaj verdi.

Çin'e gelmeden önce Avrupa'dan teklifler aldığını kaydeden Burak, "Avrupa'ya gitmek istedim. 3-4 takım bana teklif yaptı, ancak Beijing Guoan dikkatimi çekti. Bana olan yaklaşımları, kibarlıkları ve reddedemeyeceğim teklif nedeniyle, Beijing Guoan'ı seçtim" dedi.

"SAKATLIĞIM VARDI, MİLLİ TAKIM'A GİTMEKTEN VAZGEÇTİM"

Sezon boyunca takımına zarar verebileceği ihtimali nedeniyle, sakatlığı olduğu için milli takıma gitmediğini belirten Burak, "Sezon başında yaşadığım acı bana rahatsızlık veriyordu. Sonra Milli Takım'a gitmekten vazgeçtim, çünkü teknik direktörümle birlikte aralıksız şekilde oynayacağım konusunda anlaşmıştık. Beijing Guoan benim için özel bir kulüp" ifadelerini kullandı.

"GOLE İHTİYAÇ VARSA, GOLÜ ATARIM"

Saha içinde zaman zaman agresif hareketleri Çinlilerin dikkatini çeken golcü oyuncu, "Saha dışında sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bir insan değilim, duygularımı kontrol edebilirim. Eğer biri sinirlendiğimi söylüyorsa, takımın kaybetmesine sinirlendiğim içindir. Takımın savaşçı ruhunu kazanması için bir kırmızı kart görmem gerekirse, o kırmzıı kartı görmeye hazırım. Takımın gole ihtiyacı varsa, golü atarım" diye konuştu.

Beijing Guoan'da bu sezon 9 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 7 gol attı ve 1 de asist yaptı.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler