SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Turan'a sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmasında, "İrfandan yoksun bir kültür, sanat ve ahlaktan yoksun bir sporla hiçbir yere varamayız. Bu yaklaşımla bırakınız dünya çapında isimlere ve eserlere sahip olmayı, milletimizin asgari beklentilerini dahi karşılayamayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmasında sert ifadeler kullandı.

"AHLAKTAN YOKSUN SPORLA HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

Sanat ve sporun öneminden bahseden Erdoğan, "Teessürle belirtmem gerekir ki Türkiye'nin gücü ve kapasitesiyle kültür, sanat ve spor alanında bulunduğumuz yer uyumlu değildir. İrfandan yoksun bir kültür, sanat ve ahlaktan yoksun bir sporla hiçbir yere varamayız. Bu yaklaşımla bırakınız dünya çapında isimlere ve eserlere sahip olmayı, milletimizin asgari beklentilerini dahi karşılayamayız." açıklamasını yaptı.

ARDA TURAN'A GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Bu açıklamalar ise geçtiğimiz günlerde Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve daha sonra da bu olaylardan dolayı Milli Takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan'a gönderme olarak yorumlandı.

ARDA BU İFADELERLE MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞTI

Arda, milli takım kariyerini noktaladığını duyurduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibi hafif hissediyorum. Hocamız ve TFF Başkanı'yla birlikte konuşup Kosova maçında olmama kararı aldık."

"Ben iyi adam olmak, onurlu bir adam olmak için yaşadım. Hayatım boyunca yapılanları unutmadım. Hep insanlara söyledim, "İstiyorsanız kenara çekileyim" dedim."

"Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödedim. Ben bu tür haberleri yapan herkese aynı tepkiyi yine vereceğim. Milli Takım kariyerimi noktalıyorum."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler