SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tribünden atıldı, hayatını kaybetti!

Arjantin'de Belgrano ile Talleres’i karşı karşıya getiren Cordoba derbisinde futbol şiddeti ölüm getirdi. 22 yaşındaki Emanuel Balbo Belgrano forması giyse de gizli bir Talleres’li olduğunu düşünenlerin linç girişimine uğradı. Kendini linç etmeye çalışanlardan kaçmaya çalışan genç taraftar 5 metre yükseklikten aşağı atıldı ve ağır bir şekilde yaralandı. 2 gün yoğun bakımda kalan Balbo tüm uğraşlara rağmen yaşamını yitirdi.

Belgrano ile Talleres’i karşı karşıya getiren Cordoba derbisinde futbol şiddeti kendisini gösterdi. 22 yaşındaki Emanuel Balbo, Belgrano forması giyse de gizli bir Talleres’li olduğunu düşünenlerin linç girişimine uğradı. Kendisini linç etmeye çalışanlardan kaçmaya çalışan Balbo, ölüme yürüdü.

5 metre yükseklikten düşen Balbo, başından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Genç taraftar 2 gün boyunca ölümle savaştı; ancak kurtulamadı. Olayın ardından, 4 kişi tutuklandı. Arjantin Futbol Federasyonu, Emanuel Balbo'nun ölümüne yol açanların en sert şekilde cezalandırılması çağrısında bulundu.

Arjantin, bu tür olaylara yabancı değil. Ülkede 2013 yılından bu yana 40'tan fazla kişi, futbol şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler