SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbolcuya kızan yönetici oyuna girdi şov yaptı!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kuşadası Gençlikspor'da yönetici Yaser Doğan, futbolculara kızarak sahaya girdi, Germencikspor'u 3-1 yendikleri maçta takımının 3 golünü de attı. Bu galibiyetin ardından Kuşadası Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesini sürdürdü.

Aydın'da uzun süre unutulmayacak ilginç bir olay yaşandı. Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme mücadelesi veren Bozdoğanspor'un ardından Aydın Süper Amatör Lig'de ikinci sırada bulunan Kuşadası Gençlikspor, ligin son maçında sahasında Germencikspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı.

TEKNİK DİREKTÖRE TALİMAT: BENİ OYUNA SOK

Takvim'in haberine göre; maçın ikinci yarısının ilk 10 dakikasına kadar takım kötü oynayınca futbolculara sinirlenen Kuşadası Gençlikspor Kulübü yöneticisi ve Genel Kaptanı Yaser Doğan, teknik direktöre kendisini oyuna sokmasını istedi. Doğan maça girdi. 58. dakikada gelişen atakta Rotinda ile aradığı golü bulan Germencik, 1-0 öne geçti. 62. dakikada sahneye çıkan Yaser Doğan, karşılaşmaya eşitliği getiren golü kaydetti. 75. dakikada ani gelişen Kuşadası Gençlikspor atağında topla buluşan Yaser, şık bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 82. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Yaser, karşılaşmanın skorunu belirleyen golü attı.

PLAY-OUT OYNAYACAK

Bu gollerin ardından Kuşadası Gençlikspor, kulüp yöneticisi Yaser Doğan'ın 35 dakikada attığı üç golle Germencikspor'u 3-1 mağlup ederek, Bölgesel Amatör Lig'e Yükselme mücadelesini sürdürdü. Bu sonucun ardından Kuşadası Gençlikspor 19 Nisan Çarşamba günü Aydın'da Bölgesel Lig'e yükselebilmek için Çine Madranspor ile play-out maçı oynayacak.

24 SAATTE SPORDA NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler