SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

David Villa'dan jeneriklik gol

MLS takımlarından New York City forması giyen İspanyol yıldız David Villa takımının Philadelphia ile deplasmanda oynadığı mücadelede yaklaşık 50 metreden aşırtma gol attı. Yıldız oyuncu maçtan sonra esprili bir açıklama yaparak, "Yorgundum koşamadım. Şansımı uzaktan denemek istedim" dedi.

MLS'te oynanan Philadelphia-New York City maçında futbol tarihinin en güzel gollerinden biri atıldı.

Eski Fransız yıldız Patrick Vieira'nın çalıştırdığı konuk ekipte İspanyol golcü David Villa 90. dakikada rakip takımın orta sahasından yaptığı aşırtma vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yayıncı kuruluş, David Villa'nın attığı bu golün uzaklığını 48,9 metre olarak açıkladı. Bu sayı, MLS'te 2012'den beri atılan goller içerisinde en uzak mesafe olarak ölçüldü.

"YORGUNDUM KOŞAMADIM"

David Villa attığı gol sonrası esprili bir açıklama yaparak, "Yorgundum koşamadım. Şansımı uzaktan denemek istedim" derken, teknik direktör Vieira ise, "Böyle bir gol atabilmek için, özel bir oyuncu olmak gerekir" yorumunda bulundu. Villa'nın takım arkadaşı Andrea Pirlo da gol hakkında, "Kariyerimde gördüğüm en güzel gollerden birisi. Şüphesiz kulüp tarihine geçti" değerlendirmesini yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler