SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orhan Kaynak: Barcelona ve Real Madrid benim için yarışırdı!

Trabzonspor ve Beşiktaş formalarını terleten teknik direktör Orhan Kaynak iddialı açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Orhan Kaynak, Avrupa'da çalışması halinde Real Madrid ve Barcelona'nın kendisi için sıraya gireceğini belirtti.

İlk olarak Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer sürecini anlatan Kaynak: "Trabzonspor'un o dönem paraya ihtiyacı olduğu için Beşiktaş'a transfer oldum" açıklamasında bulundu.

'EN İYİ KULÜP PORTO'

Türk futbolundaki sistemi değerlendiren Kaynak: Bakın bir Avrupa'da Porto örneğine 1 milyon Euro'ya alıyorlar büyük paralara satıyorlar. Bu anlamda yönetilen en iyi kulüp Porto. Bizde ise bir yabancı futbolcu alınıyor, oynatılmadan büyük paralar veriliyor. Bu paralar yabancı futbolculara veriliyor fakat altyapılara neden verilmiyor?" ifadelerini kullandı.

'FENER PERSİE'Yİ KULLANMALI'

Fenerbahçe'de Robin van Persie ile ilgili açıklamada bulunan tecrüeli çalıştırıcı: "Fenerbahçe merkezden atak yapabilen bir takım değil,bence Persie'yi iyi kullanamamalarının en büyük nedeni bu" dedi.

'BAŞAKŞEHİR'İN PERFORMANSININ DÜŞMESİ...'

Medipol Başakşehir'in son zamanlarda düşen performansı ile ilgili de önemli bir noktaya değinen Orhan Kaynak: "Başakşehir'in performansının düşmesindeki en büyük etken,kontra atak futbolunu bırakıp direkt olarak hücum futboluna dönüş yapmaları..." diye konuştu.

'MADRİD VE BARCELONA BENİM İÇİN YARIŞA GİRERDİ'

Son olarak kendi kariyeri ile ilgili konuşan Kaynak; "Benim kadar oyuncu izleyen, doğru tespitler yapan ve ülkemizdeki takımlara önemli transferler yapan biri olarak Avrupa'da çalışıyor olsaydım Real Madrid ve Barcelona benim için yarışa girerlerdi" ifadesini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler