SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor - Beşiktaş maçı Ali Palabıyık'ın!

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Trabzonspor, Ali Palabıyık yönetiminde son 5 maçta 1 kez kazandı. Bu maçlarda bordo mavililer 3, rakipler 2 kırmızı kart gördü.

Beşiktaş, Ali Palabıyık yönetiminde 9 maçta 3 kez kazandı. Bu maçlarda siyah beyazlılara 2, rakiplere 1 kez kırmızı kart çıktı.

Başakşehir ile Galatasaray arasındaki maça Cüneyt Çkaır atanırken; Fenerbahçe-Akhisar maçında Halil Umut Meler görev alacak...

Süper Lig'in 27.haftasında oynanan dev maçta Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 8 Nisan Cumartesi saat 19:00'da başlayacak maçı Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık bu sezon Süper Lig'de toplam 17 maç yönetirken 11 kez kırmızı kart gösterdi. Ligin en çok kırmızı kart gösteren hakemi konumunda bulunan Ali Palabıyık, beş kez penaltı kararı verdi.

Tosic'e kırmızı kart göstermişti

Ali Palabıyık Süper Lig maçları dışında Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki dev maçta görev almıştı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Dusko Tosic'e kırmızı kart gösteren Ali Palabıyık, bir çok kararı hakkında kamuoyunda tartışılmıştı.

Geçen sezon Beşiktaş-Trabzonspor maçı yönetmişti

Ali Palabıyık geçen sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Atatürk Olimpiyat stadında oynanan maçı yönetmişti. Bu maçta da Beşiktaş takımından Quaresma kırmızı kart görmüştü. Bu mücadeleyi Trabzonspor 2-1 galip bitirmişti.

İŞTE 27. HAFTANIN HAKEMLERİ:


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler