SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!

Futbol hayatını Çin'in Bejing Guoan takımında sürdüren Milli futbolcu Burak Yılmaz, sakatlığı, Türkiye'ye olası transferi ve Milli Takım konusunda açıklamalarda bulundu. NTV Spor'a konuşan Burak, kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtti.

Trabzonspor ve Galatasaray'da gol krallıkları yaşayan ve birçok rekora imza atan Burak Yılmaz, son zamanlarda çıkan transfer iddialarını değerlendirdi. Galatasaray ve Trabzonspor iddialarının doğru olmadığını belirten başarılı oyuncu, "Sürekli transfer konuşmak benim şu an oynadığım kulübüme haksızlık olur. Benim mutlu olmam için her şeyi yapıyorlar. Türkiye'ye şu an için dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Ntvspor'a konuşan Burak Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"FİNLANDİYA KOLAY MAÇ DEĞİL"

Şu ana kadar iki maç oynadım. İki antrenman yapabildim. Küçük de bir operasyon geçirdim ama şu an iyiym en yakın zamanda sahaalra döneceğim. Finlandiya maçı için 'Kolay' deniyor ama ben bu seviyelerde kolay maç görmedim. Bizim takımımız çok iyi ve potansiyeli olan oyunculara sahip. Formada iki forvetimiz var. Cenk ve Enes...

"MİLLİ TAKIM BAŞKA BİR YER"

Ne kadar üst seviyelerde oynasan da, Milli Takım bambaşka bir şeydir. Burada dugularınla, tüm benliğinle oynarsın. Ben sağlığım iyi olduğu sürece Milli Takım'a katkı evrmek isterim ama benim yokluğum da takımı çok fazla etkilemeyecektir. Ben de oynayacakmışım gibi maçı bekliyorum.
İlişkili Haber

"GOL ATMAK KETÇAP GİBİ..."

Ben her zaman gol atmak isterim. Bir santrfor için gol su gibi ekmek gibi hatta ketçap gibi... Sıktıkça daha çok gelir. Amacım tabii ki her maç atabildiğim kadar gol atabilmek...

"DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Sürekli transfer konuşup, Çin'deki takımımı rahatsız etmek istemiyorum. Çünkü onlar beni mutlu etmek için her şeyi yapıyorlar. Şu anda dönmeyi düşünmüyorum, tamamen takımıma konsantre olmuş durumdayım.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler