SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerim Frei yine hayal kırıklığı yaşıyor

Beşiktaş'tan forma şansının kısıtlı olması nedeniyle ayrılan Kerim Frei, yeni durağı Birmingham'da 12 maçın yalnızca 2'sinde 90 dakika forma giydi.

Beşiktaş ile yollarını sezon ortasında ayırdı Kerim Frei... Siyah-beyazlı ekipte forma bulmak zorlandığından, oyuna ancak sonradan dahil olarak kısıtlı zamanlarla sahada yer almaktan dert yandı.

İngiltere Championship Kulübü Birmingham'a 2.3 milyon euro bonservis karşılığında satıldı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, yeni durağında da beklediğini bulamadı. Başlarda üç maçta ilk 11'de şans verilse de, bu fırsatları iyi kullanamayınca yeniden yedeğe düştü.

Zola memnun değil

12 maçın 3'ünde ilk 11 forma giyen futbolcu, ikisinde 90 dakikayı tamamladı, bunun dışındaki 9 karşılaşmaya yedek kulübesinden başladı. Son olarak dün Newcastle United karşısında yedek kulübesinde olan Kerim Frei, teknik direktör Gianfranco Zola tarafından hiç tercih edilmedi ve maç boyu kulübede bekletildi.

Skora katkı yapamadı

Kerim Frei forma giydiği hiçbir maçta gol veya asist kaydedemedi ve skora katkı yapamadı. Championship'te karşılaştığı tabloyla, Beşiktaş'ta şikayetçi olduğu ortamın bir benzerini yaşamaktan kurtulamadı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler