SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Kendi adıma utanç duyuyorum'

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

"Tudor her şeyi görebilirim diyor ama 4 stoper sakat. Bütün oyuncular sakatlanıyor. Ben şimdi 3 hafta önce Tudor büyük takım çalıştırır iyi hoca demişti. 3 hafta sonra şimdi böyle konuşmak istemiyorum ama kendi adıma da utanç duyuyorum."

"Stoper kalmamış Tudor oynayacakmış. Burada büyük bir hata var. Hepsinin sorumlusu Riekerink (gülerek) Alt yapıyı kordine etmeye getirilen adam takımın kondisyonunu bile ayarlayamıyor."

"Eskiden her yaz tatilinden 30 kilo alıp dönen futbolcular vardı. Bir teknik direktör hangi takımı çalıştırırsa çalıştırsın kondisyonu Tudor'un istediği seviyeye indirme hakkı var mıdır? 'Riekerink bak sen bunları çalıştırmıyorsun biz bu adama 5 milyon Euro ödüyoruz' diyecek birisi yok mu? o kulüpte...

"Galatasaray güçlü bir markadır. Bütün dünya tarafından daha iyi tanınıyor. Bunu Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar da kabul eder. Alt yapıdan oyuncu çıkartırdı. Şimdi ise sürekli hoca değiştiriliyor. Fenerbahçe'ye döndü Galatasaray yani... Zar atılıyor ve bekleniyor."

"Almak isteyen kulüplerin adını bilerek yazmıyorlar sanırım dalga geçilmesin o kulüplerle diye (gülerek)... Masada 7 milyon Euro olacak valla ben sol bek yaparım yani. Carole için 7 milyon Euro teklif geldiyse hemen satılsın. Sağ ayağını hiç kullanamıyor tahta bile değil, sağ ayağına top gelirse kesin gol yersin."

"Aykut Kocaman işi bitmiş anladığım kadarıyla ama 2018 yılına kadar Konyaspor ile anlaşması var. Aziz Yıldırım ile çalıştığı zaman tam 5 kez yanlış saymadıysam istifa kararı almıştı. Aziz Yıldırım hiç karışmayacak diye bir karar mı alındı acaba? Ayrılırken bir daha mümkün değil demişlerdi. Bunların tekrarlanmayacağına dair karşılıklı anlaşma yapılmış gibi duruyor"

"Aziz Yıldırım Kocaman'ın işine karışmayacak mı acaba? Mümkün değil gibi... Şu an da Advocaat ile Fenerbahçe arasında yaşanan sorun, Aziz Yıldırım'ın takıma karışması ve istenilen transferlerin yapılmaması... 3 oyuncu gönderip, 3 oyuncu alırız denirken, Advocaat 10 oyuncu alınsın, 10 oyuncu gönderilsin istedi gibi..."

"Advocaat'ta olmamasının sebebi yönetim ve Advocaat arasındaki kopukluk veya iç içe geçmiş. Kocaman ile böyle bir sorun yaşanmaması imkansız..."

Demirkol, Fenerbahçe'de yüksek maaş alan futbolcuların gönderilmesiyle ilgili haberler için, "Bu adamlar silah dayayıp almadı bu paraları Fenerbahçe yönetimi götürdü verdi hepsine... Dünya para kazanıyorlar. Bonuslarla birlikte ücretler biraz daha yükseliyor. Emenike bonus falan alamıyordur zaten (gülerek)"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler