SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan yönetime bir kriz mesajı daha

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'la oynayacakları maç öncesinde sürpriz açıklamalarda bulundu. Kocaman, yönetimle arasındaki durum için "Kriz var mı? Vardı. Krizler çözülüyor mu? Çözülmüyor. Başka krizlerle öteleniyor" ifadelerini kullandı.

onyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Kocaman, yönetimle arasında yaşanan durum ile ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

"Ortada alışıldık bir durum vardı. Kriz vardı. Krizler çözülüyor mu? Çözülmüyor. Yaşasın yeni kriz diye devam ediyoruz. Usulün yanlış olduğunu söylemeye çalıştım. Bu konuda bir cümle daha etmeye gerek yok. Trabzonspor'da bağlantılar kopuktu. Bu bağlantıları halledecek oyuncuları almışlar. Formdalar. Tarzları var. Trabzonspor şu anda karşılaşmak istemediğim takımlardan biri. Bugünkü maçta Trabzonspor'un önde yapacağı baskı bizi top kaybına sürüklemeye çalışacak. Zaman zaman Trabzonspor burada faul dozajını kaçırıyor. Hakemin yorumu önemli olacak. Maçın gidişatına etki edecek. Trabzonspor o kadar formda ya, son 10 maçta sadece 13 gol atmış. Yediği gol sayısı ise 6. Yani temel olan savunma. Bizim Trabzonspor'dan farkımız savunmada onlar kadar iyi değiliz son dönemde. Daha iyi defans yapmalıyız. Bütün sporlarda temel olan savunmadır. Bir kez daha söylüyorum. Bütün sporların temeli savunmadır"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler