SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferinde bomba gelişme!

Trabzonspor'a takas olarak gitmeyi reddettiği için Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesine yol açan Aatıf, sürpriz bir açıklama yaptı. DHA'nın haberine göre Faslı futbolcu, "Ben Trabzonspor ile anlaştım" dedi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor yöneticileri arasında Mehmet Ekici'nin transferi için yapılan görüşmelerde kilit isim Aatıf Chahechoue olmuştu.

Sarı lacivertli kulüp, Faslı futbolcunun yanında 500 bin Euro para teklif edince yöneticiler el sıkışmıştı. Ancak Aatıf, bordo mavili kulübe gitmeyi reddedince transfer gerçekleşememişti. Sonrasında devreye giren Beşiktaş Mehmet Ekici'nin bonservisi için Trabzonspor ile anlaşmış, ancak bu sefer de futbolcu 'Ben Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' diye ısrar edince görüşmeler kilitlenmiş, bunun sonucunda da Ekici kadro dışı kalmıştı.

[Fikret Orman: 'Mehmet Ekici'yi kadro dışı bırakın!'](https://www.mynet.com/fikret-orman-mehmet-ekiciyi-kadro-disi-birakin-105739-myspor)

Mehmet Ekici'nin transferinde bugün flaş gelişmeler yaşandı. DHA'nın haberine göre Aatıf, Trabzonspor ile anlaştığını ve bordo mavili kulübe gidebileceğini söyledi.

Faslı futbolcunun yakın cevresinde, transfer işinin çok uzadığını belirterek yakın çevresine "Ben Trabzonspor ile anlaştım. Baskılardan da bıktım. Kulüpler anlaşırsa ben gitmeye hazırım" dediği ileri sürüldü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler