SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alman dergisinden büyük saygısızlık

Alman dergisi Focus skandal bir yayına imza atarak Süper Lig'in lideri Başakşehir'in başarısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağladı. Yapılan haberde ayrıca Türkiye futbol ailesinin bir araya gelerek düzenlediği "Şehitlere Saygı" maçı ile ilgili büyük saygısızlık yapıldı.

Almanya'da yayın yapan Focus dergisi Başakşehir'in Süper Lig'deki başarısını skandal bir haber ile gölgelemeye çalıştı. Yapılan haberde oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan ve Süper Lig'in ilk yarısını 36 puanla zirvede tamamlayan Başakşehir'in başarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağlandı.

Başakşehir'in maçlarını sadece 2 bin 500 kişinin izlediği belirtilirken başarının arkasında devlet desteği olduğu yazıldı. Tutarsızlıklarla dolu yapılan bu haberde Beşiktaş'la Erdoğan'ın arasının bozuk olduğu ve siyah-beyazlılara alternatif olarak Başakşehir'in kurulduğu ifade edildi. Haberde ayrıca Başakşehir taraftarı suçlayıcı bir şekilde dindar olmakla itham edildi.

Polis ve asker üniformasından rahatsız oldular

Yazının en tepki çeken bölümü ise yaşanan terör olayları karşısında Türkiye futbol ailesinin bir araya gelerek düzenlediği "Şehitlere Saygı" maçı ile ilgili olan kısmı oldu. Focus dergisi mücadele öncesi seremonide çocukların asker ve polis kıyafetleri giymesini eleştirildi.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler