SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig'de sıcak saatler! İşte Üzülmez'in yeni takımı...

Gaziantepspor'da üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından yapılan yönetim toplantısında teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasına karar verildiği iddia edildi. Kırmızı-Siyahlılar'ın İbrahim Üzülmez ile temas kurduğu öne sürülürken Kartal, yönetimin kendisine bir şey iletmediğini ifade etti.

Gaziantepspor'da alınan kötü sonuçların ardından İsmail Kartal dönemininin sona erdiği, yönetim kurulu ile Kartal arasında görüşmelerin başladığı iddia edildi.

Öte yandan Gaziantepspor yönetiminin Kartal'dan boşalacak teknik direktörlük koltuğu için İbrahim Üzülmez'in kapısını çaldığı öne sürüldü.

"KARTAL, İDMANA ÇIKACAK!"

Ancak İsmail Kartal, ayrılık anlaşmasını henüz kabul etmiş değil. Bunun sebebi ise, Kırmızı-Siyahlı idarecilerin tecrübeli teknik adama alacakları için nisan ayına kadar senet vermesi. "Ben zaten 5 aydır para almadan çalışıyorum. Nisan ayına senet verilmesi uygun bir tutum değil" diyen Kartal, yarın sabah takımla idmana çıkma kararı aldı.

Kartal'ın, noter tespiti yapılmaması için idmanda olacağı öğrenildi. Kartal'ın yerine düşünülen ilk isim İbrahim Üzülmez'le temas kuran Gaziantepspor yönetimi ise resmi ayrılığı bekliyor. (Fanatik)

İSMAİL KARTAL'DAN AÇIKLAMA!

İsmail Kartal, istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi. Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde istifa ettiği yönünde haberlerin yer aldığını belirtti.

Böyle bir gelişmenin olmadığını ifade eden Kartal, "İstifa ettiğim yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimin başındayım. Yönetim kurulu, yolların ayrılması yönünde bir karar aldıysa bile şu an itibarıyla bana ulaşmış bir bilgi yok." diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler