SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rasim Ozan Kütahyalı kendini kaybetti

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı rüzgarı esti. Ünlü yorumcu Galatasaray'ın kaybettiği derbinin ardından adeta yıkıldı.

Galatasaray'ın Kadıköy'de yine kazanamamasına sinirlenen Rasim Ozan Kütahyalı üzüntünüsü programdaki ilginç ifadeleriyle dile getirdi.

"Galatasaray, Kadıköy'de en son kazandığında lisedeydim. Sakallarım çıkmamıştı. Ben bu 17 yılı çocuklarıma nasıl anlatacağım? Bizi rezil ettiniz ulan. Sabri ve arkadaşları size söylüyorum.. Biz bitmişiz" ifadelerini kullanan Kütahyalı, Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz'ın da hışmına uğradı.

Abdülkerim Durmaz, daha önce Rasim Ozan Kütahyalı'nın hediye ettiği hesap makinesini Kütahyalı'ya geri vererek, "Al şimdi kaç sene oldu hesapla" dedi. Masanın üzerinde kırılan hesap makinesinin parçaları Kütahyalı'nın elinde kaldı.

Telefonundan 'itirazım var' şarkısını açan Abdülkerim Durmaz daha sonra üzerindeki gömleği çıkararak Fenerbahçe formasıyla Rasim Ozan Kütahyalı'ya karşı kahvesini içti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler