SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Altaylı: Sigthorsson ahlaksız bir herif

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden gazeteci Fatih Altaylı, Kolbein Sigthorsson hakkında ağır ifadeler kullandı.

HT Bloomberg'deki Spor Saati programında gündemi değerlendiren Fatih Altaylı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Altaylı sert bir üslupla "Galatasaray büyük bir başarıyla ahlaksız bir sporcu almış. Kuzey ülkelerinden genelde ahlaklı sporcular çıkar ama bu Sigthorsson'un ahlaksız bir herif olduğunu düşünüyorun. Ameliyat olabilirsin tamam ama çıkarsın oynamaya çalışırsın. Herif daha antrenmana çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Altaylı; Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün A Milli Takım'a geri dönmesi ve Fatih Terim'in Kosova maçından sonra yaptığı açıklamalarla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Fatih Hoca'nın bir rahatsızlığı var ve bunun çağrısı basın toplantısı değil, bunun çaresi bir psikolog veya danışman. Ruh hali uzun zamandar beri iyi değil. Hak vermemek mümkün değil ama ona kızanlara da hak vermek gerekiyor. Kaybettiği dönemlerki tavrıyla kazandığı dönemlerdeki tavrı birden bire bagaj kapağının yükselmesine sebep oluyor. Millet bu tavra gıcık oluyor. Fatih Terim maçtan sonra istifa eder mi, böyle bir şey olabilir mi? Tamamen uydurma. Arda - Terim krizinde Federasyon'un araya girmesi gerekirdi."

"TERİM GERİ DEĞİL İLERİ BİR ADIM ATMIŞTIR"

"Kazanan Türk futbolu olmuştur. Fatih Terim geri değil, ileri adım atmıştır. Olması gereken yapılmıştır. Almadığı zaman; 'Neden almadın?', aldığı zaman, 'Ne oldu?' Ne yapsın yani Fatih Terim? Aldı işte ve konu kapandı. Arda'lar mevzusu artık kapanmıştır. Terim kendince bir ceza verdi. Bu yanlış kararından vazgeçti ve ileri bir adım attı. Bu konuyu artık konuşmaya gerek yok. Terim'in yerine kimi getireceğiz ki? Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü'nün böyle tartışılmasını da doğru bulmuyorum."

"TERİM'İN HEYKELİ DİKİLMELİ"

"Fatih Terim'in Galatasaray'da heykeli dikilmeli. Yaptıkları ortada; şampiyonluklar, Avrupa kupası, sayısız kupa ama tavırlarına dönüp bakmalı. Galatasaray taraftarı dönsün istemiyor. Niye bu halde, neden ağır eleştirilere maruz kalıyor?"

"DERBİDE FAVORİ FENERBAHÇE"

Önümüzdeki hafta sonu oynanancak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de değerlendiren Altaylı şunları söyledi: "Lens ve Mehmet Topal'ın olmaması çok önemli eksik. Nobre'den nefret ederdim, hangi takıma gitse bize gol atardı. Şimdi de Sow öyle... Galatasaray için beraberlik orada iyi sonuç. Galatasaray önce yenilmemek için oynayacaktır. Advocaat büyük maçların hepsini kazanmış bir isim. Derbide favori Fenerbahçe."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler