SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz şov yaptı

Çin Ligi'nde 30. ve son hafta mücadelesinde Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Beijing Guoan, Henan Jianye'yi 3-1 mağlup etti. Milli oyuncu bu mücadelede 2 gol attı.

Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan, milli futbolcu Burak Yılmaz'ın fileleri 2 kez havalandırdığı maçta Henan Jianye'yi 3-1 yendi.

Beijing Guoan, Çin Süper Ligi'nin 30. haftasında Henan Jianye'yi ağırladı. Zhang Chengdong'un kırmızı kart görmesiyle 33. dakikada 10 kişi kalan ev sahibi ekip, Renato Augusto'nun 38, Burak Yılmaz'ın da 67 ve 72. dakikada kaydettiği gollerle hanesine 3 puan yazdırdı.

Puanını 43'e çıkaran Beijing Guoan, zirvedeki Guangzhou Evergrande'nin 21 puan gerisinde, 5. sıradaki yerini korudu.

Ligdeki oynayan bir diğer Türk futbolcu Ersan Gülüm'ün takımı Hebei China Fortune ise Şanghay SIPG'ye konuk oldu. Hebei China Fortune, Ersan'ın 5. dakikada kendi kalesine attığı golle geriye düştü. Şanghay SIPG, Wu Lei'nin 36 ve Elkeson'un 85. dakikadaki golleriyle maçı 3-1 kazandı.

40 puanda kalan Hebei China Fortune, 7. sıraya geriledi.

BURAK YILMAZ'DAN SON 10 MAÇTA 10 GOL
Sakatlığı nedeniyle Çin Ligi'nde toplam 17 maça çıkabilen Burak Yılmaz, son 10 lig maçında 10 kez ağları sarstı. Toplam 11 golle sezonu tamamlayan 31 yaşındaki oyuncu, sakatlığını atlattıktan sonraki dönemde kalitesini göstermesini bildi. Alınan bu sonucun ardından Beijing puanını 43 yaptı ve 11. galibiyetini alarak ligi 5. sırada tamamladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler