SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergen Yalçın'dan bomba sözler

Türk futbolunun efsanelerinden Sergen Yalçın, BİP uygulamasında yer alan '10 Numara Muhabbet' kanalında bu hafta Beşiktaş, Galatasaray ve İngiltere Premier Ligi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BEŞİKTAŞ BU LİGDE ÇOK ZOR KAYBEDER"

"Beşiktaş geçen sezon Şenol Güneş ile beraber çok iyi bir performans gösterdi. Bu sezon da bıraktığı yerden devam eden bir Beşiktaş var. Ligimizin seviyesini düşünürsek ben Beşiktaş'ın Türkiye Ligi'nde üzerine koyarak gideceğini düşünüyorum. Çünkü Şenol Güneş'in elinde zengin bir kadro var. Yani birçok oyuncu kullanabileceği bir kadro. Bunları da zaman zaman değiştirerek kullanması ve oyuncuları bu sayede fit tutması takım için çok önemli. Herkesi kullanıyor ve bu aşamada herkes formda kalma durumunda. Bu Beşiktaş için çok büyük bir avantaj. Yani Beşiktaş'ın ligde kaybetmesi gerçekten biraz zor gibi görünüyor."

"MANCHESTER UNITED İLK 3'E GİREMEZ"

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı favori gösteren Sergen Yalçın, İngiltere Premier Ligi'ndeki favorisini de açıkladı. Yalçın, şöyle konuştu: "Manchester United Pogba ve İbrahimovic gibi yıldızları transfer etti. Fena bir takım değil ama ben Manchester United'ın Premier Lig'de ilk 2 ya da ilk 3'e gireceğini düşünmüyorum.

GALATASARAY KALECİ YÖNÜNDEN ÇOK ŞANSLI

"Eğer bir takım şampiyon olacaksa, başarılı olacaksa, UEFA'da Şampiyonlar Ligi'nde bir yerlere gelecekse, ki standart takımlardan bahsediyorum yani üst düzey takımlardan bahsetmiyorum, kaleci faktörü çok önemlidir. İyi bir kaleci seni ligde şampiyon yapar. O yüzden Galatasaray kaleci anlamında diğer takımların bayağı bir önünde çünkü Muslera çok iyi bir kaleci. Muslera'nın ellerinin yanı sıra ayakları da çok iyi. Komple olarak dört dörtlük bir kaleci. Bu da Galatasaray için sezonun tamamında büyük avantaj. Muslera, insan olarak da çok iyi bir görüntü veriyor. Kalede sağlam duruyor, sakin duruyor."

"İNGİLTERE'DE BU SEZONKİ FAVORİM ARSENAL"

Muhtemelen Premier Lig'de ilk üçün içine girecek takımlar şunlar olacak; Manchester City, Liverpool ve Arsenal. Bana göre bu üç takım sezonu 1-2-3 olarak bitirecektir. Ama bunların arasında özellikle uzun yıllardır şampiyonluk göremeyen bir isim var o da Arsene Wenger. Benim İngiltere'deki bu sezonki favorim Arsenal'dir."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler