SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nejat İşler sezonu böyle açtı

Muğla 1ʹinci Amatör Küme A Grubuʹnda şampiyon olarak Muğla Süper Amatör Ligʹde mücadele etme hakkı kazanan, başkanlığını ünlü sanatçı Nejat İşlerʹin yaptığı Gümüşlükspor, yeni sezonu açtı.

Gümüşlükspor sezon açılışında sunuculuğu sanatçı Dost Elver yaptı. Futbolcular ile teknik heyetin tek tek isimleri anons edilerek tanıtıldığı, altyapı sporcularının da yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Nejat İşler, sezon açılışına üzerinde Gezi Olaylarıʹnda 19 yaşında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmazʹın fotoğrafı ve "Düşlerinde özgür dünya" yazısı olan, sırtında Ali İsmail Kormaz 19 yazan tişörtle katıldı.

Gümüşlüksporʹa sezon öncesi 10 transfer yapan İşler, açılışta, "Cami ya da okul yaptıracaktım. Gümüşlükʹe spor tesisi yaptırıyorum" diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonʹun destekleriyle içerisinde lojman, restoran, fitness salonu ve soyunma odaları olan modern tesise sahip olmak için çalışmalara başladıklarını belirten İşler, "Bu yıl ligde yine iddialıyız. Ancak çevirdiğim bir filmden aldığım 80 bin TLʹyi kulübe bağışladığım iddiaları yalan. Sadece yazdığım kitabın telif haklarını kulübümüze bağışladım. Zaten Gümüşlükspor olmasaydı kitap yazmazdım" dedi.

İşler, açılıştan sonra Mumcularspor ile oynanan özel maçı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler