SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen Beşiktaş - Galatasaray maçını değerlendirdi

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi, ilk yarı sonu ve maçın ardından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi ve ilk yarı sonrası ve maçın bitiminde değelendirmelerde bulundu.

Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulunan Dilmen, 'Geçen haftanın iz bırakan oyuncusu Talisca yok. Vazgeçilecek oyuncu değil ama rakibi de 2 yıldır ligi forse eden Oğuzhan. Beşiktaş içeride 3-4 maç attığı zaman da tehdit yedi. Galatasaray da tehdit edebilir' dedi.

[Beşiktaş 2 - 2 Galatasaray](https://www.mynet.com/besiktas-2-2-galatasaray-101098-myspor)

Galatasaray hakında ise Dİlmen, 'Bugün 1 puana razı olan bir Galatasaray göreceğiz. Selçuk, Eren topa iyi vurur. Maç öncesinde 1 puan versek, Galatasaray Florya'dan gelmezdi. Galatasaray sabırlı hücum yapmak isteyecek. Galatasaray'ın birinci felsefesi pas yapmak' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'in ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasının ardından Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

[Sneijder Vodafone Arena’da yazı tura oynadı](https://www.mynet.com/sneijder-vodafone-arenada-yazi-tura-oynadi-101099-myspor)

Sarı-Kırmızılıları tebrik eden Dilman, 'Öncellikle Galatasaray'ı tebrik etmek gerek. Galatasaray'ı tebrik etmek lazım, her şeyiyle saniye saniye yaşanmış bir planla gelmişler. Baskı yapsanız da o kadar tecrübeliler. Beşiktaş iyi takım ama Galatasaray çok tecrübeli. Mükemmel bir sol bek oyunu oynuyor Carole. Sneijder çok istekli. Yasin çok hareketli. Duruşlarıyla, oyunlarıyla sinirlerini bozdu. Bunlar hep tecrübe. Baskıyı kırmak için. Tam hareketlenecek maç Galatasaray faul atmıyor, diğeri atıyor. Muslera itiraz ediyor. Sinirlendiriyor. Devreye girerken Marcelo'nun dizi Eren'e geldi. Kaburgasına geldiyse devam edemez, boşluğuna gelirse, devam eder' şeklinde konuştu.

Beşiktaş hakkında konuşan Dilmen, 'Geçen yılın şampiyon takımı farklı bir 11'le çıkıyor. Geçen yılın dökülen takımı farklı. İlk yarı çok sinirli gergin bir Beşiktaş vardı. Beşiktaş, 3'ü yemezse Beşiktaş çevirebilir maçı. 4-0 yapacaktı Galatasaray. Quaresma yardımcı hakem gibi oynuyor. Quaresma top rakipteyken geriye geliyor mu? Gelmiyor. Top sağdayken 2. forvet gibi giriyor mu? Girmiyor

[İşte Arena'daki ilk derbi golü](https://www.mynet.com/iste-arenadaki-ilk-derbi-golu-101095-myspor)

Rıdvan Dilmen'in maç sonu yaptığı değerlendirmeler şu şekilde:

'İlk yarıda tamamen Galatasaray deplasmanda olmasına rağmen, oyunu forse eden taraftı. İkinci yarıda Galatasaray takımı kaleye gitmiyor, pas yapmıyor, Sneijder geriye dönmüyor. İki takım da antrenörüne rağmen 1 puan aldı. Galatasaray'ın antrenörü göz göre göre 2 puan kaybetti. Beşiktaş'ın başka şansı yok. Geçen seneki Atiba'dan eser yok. Beşiktaş öyle aman aman bir top oynamadı. Bugün maçı izlemeyen Galatasaraylılar 2-2'ye mutludur, izleyenler üzgündür'

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler