SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samir Nasri sessizliğini bozdu

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Samir Nasri, 3-1'lik West ham United galibiyeti sonrası transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fransız SFR Sport kanalına konuşan yıldız oyuncu, kimsenin kendisine kapıyı göstermediğini söyledi. İşte SFR Sport muhabiri ile Nasri arasındaki o diyaloglar:

Muhabir: "Bugün iyi bir başlangıç yaptın. Acaba City’de son günün mü?"

Nasri: "Hayır. Sezon öncesi biraz formumdan uzaktım ama sonrasında çok çalıştım. O dönem insanların ne konuştukları önemli değildi benim için. Ben sadece işime konsantre oldum çünkü daha iyisini yapabileceğimi biliyordum. Birkaç haftadır da hocayla iyi anlaşıyoruz. Bugün beni oyuna aldı ve ben de kendimi sahada kanıtlamaya çalıştım."

Muhabir: "Bütün sezonu City’le mi geçireksin?"

Bilmiyorum (Gülüyor).

Muhabir: "Son güne kadar her şey olabilir mi?"

Nasri: "Evet, olabilir. Bu birçok şeye bağlı. Son dönemde baya spekülasyon yapıldı. Ki bunların bazıları yanlıştı. Burada kimse bana kapıyı göstermedi. Ama her şey kulübün ne düşündüğüne bağlı."

GUARDİOLA'DAN NASRİ AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın geçen hafta sözlü olarak 1 yıl kiralık anlaşmaya vardığı Samir Nasri transferi için Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Bugün oynanan ve Manchester City'nin 3-1 kazandığı West Ham United maçında kadroya alınan ve son 15 dakikada oyuna dahil olan Samir Nasri kısa sürede attığı paslarla göz doldurdu.

Pep Guardiola, hazırlık ve lig maçlarında şans vermediği Samir Nasri ile ilgili maç sonunda yaptığı açıklamada, "Nasri'nin üst düzey bir yeteneği var. Takımda kalıp burada bir şeylerin parçası olmak ve yardım etmek O'na bağlı bir şey. Kilo fazlası vardı ancak nasıl çalıştığını görüyorum" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN VAZGEÇECEK Mİ?

Nasri'nin bugün West Ham karşısında kadroya girmesi ve son 15 dakikada oynaması Siyah Beyazlılar tarafından da dikkatle takip edildi.

Geçtiğimiz hafta önce Manchester City ile sonra da Nasri ile 1 yıl kiralık olmak üzere sözlü olarak anlaşan Beşiktaş yönetimi, Fransız oyuncu ile son pürüzleri gidermeye uğraşıyordu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Nasri'ye resmi imza attırmak için yarın İngiltere'ye gideceği ve bu transfer için özel uçak kiraladığı da gün boyu konuşulan konular arasındaydı.

Kulislerde konuşulan diğer bir iddia ise Beşiktaş'a gelmesi için geçen hafta ikna edilen Samir Nasri'nin son kez düşünmek için süre istediği ve kesin kararını transferin son günlerinde vereceği şeklindeydi.

Nasri'nin bu akşam kadroya girip oyuna dahil olması ve maç sonunda da Pep Guardiola'nın yaptığı "kalabilir" açıklamasının nasıl bir sonuç doğuracağı şimdiden merakla bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler