SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG çıldırdı! 3 bomba daha..

İngiliz basınında çıkan transfer haberi, futbol dünyasının gündemine oturdu.

Fransa 1. Ligi Ligue 1'da bu sezonu da şampiyon olarak kapatan Paris Saint-Germain, transfer sezonu başlamadan büyük çalışmalara başladı.

İngiltere basınında çıkan söylentiler ise Avrupa'daki dengeleri değiştirecek türden. Halihazırda Chelsea'den David Luiz'i 48 milyon Euro gibi astronomik bir bedelle kadrosuna katan PSG, bununla da duracak gibi durmuyor.

İngiltere basınının önemli taraflarından Daily Mail'in geçtiği habere göre PSG Chelsea'den Petr Cech, Oscar ve Eden Hazard'ı da istiyor. Kadrosunda Zlatan Ibrahimovic ve Edinson Cavani gibi yıldızları da barındıran ayrıca Javier Pastore ve Lucas Moura gibi potansiyelli oyunculara da sahip olan PSG, buna rağmen boş durmuyor. Katarlı işadamı Nasser Al Khelaifi'nin sahibi olduğu takım bu üç oyuncu için 130 milyon Euro + Arjantinli yıldız Ezequiel Lavezzi'yi önerdi.

Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde 60 milyon Euro ceza alan kulüpte Al Khelaifi yaptığı açıklama ile bu cezayı ödeyeceklerini ama kadrolarına takviye yapmalarına engel teşkil etmeyeceğini söylemişti. (Eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler