SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Unai Emery: 'Neymar ameliyat olmayacak'

Marsilya maçında sakatlanan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Real Madrid maçını kaçıracağı açıklanan Neymar için PSG teknik direktörü Unai Emery'den önemli açıklamalar geldi.

Bu sezon 222 milyon Euro'ya Paris Saint-Germain'e transfer olarak dünyanın en pahalı futbolcusu olan Neymar, Marsilya maçında sakatlanarak gözyaşları içinde sahayı terketmişti. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid karşısında sahada olamayacağı açıklanan Neymar'ın ameliyat olacağı ve Mayıs ayına kadar oynayamayacağını iddia edilmişti.

''AMELİYAT OLMAYACAK, YALAN HABER''

PSG teknik direktörü Unai Emery ise yaptığı açıklamada ameliyat iddialarını yalanladı. İspanyol teknik adam, ''Neymar, ameliyat olmayacak. Bu haberler yalan. Doktorlarla konuştum ve daha bir karar almadık. Önümüzdeki birkaç günde kesin kararı vereceğiz. Şu an sakiniz'' sözlerini kullandı.

''KÜÇÜK BİR ŞANSI VAR...''

Neymar'ın 3-1 kaybettikleri Real Madrid ile oynanacak rövanş maçında sahada olup olmayacağı hakkında da konuşan Emery, ''Neymar'ın oynaması için hala küçük bir şans var. Sabırlı olmamız gerekiyor. En önemli şey PSG. Tüm futbolcular maça hazır. Neymar, tabii ki oynamak isteyecektir. Tüm oyuncular oynamak istiyor'' diye konuştu.

(Sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler