SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jean Michael Seri: PSG'ye transferim son anda gerçekleşmedi

Nice'te sergilediği başarılı performans sayesinde ismi bir dönem Barcelona ile anılan Jean Michael Seri, yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain ile görüşmeler yaptığını itiraf etti.

Le Parisien'e konuşan 26 yaşındaki oyuncu, PSG Sportif Direktörü Antero Henrique'nin kendisiyle temasa geçmesine kulüpler arasında anlaşma sağlanamadığı için transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Nice'ten ayrılması için cazip bir teklif alması gerektiğini belirten Seri, "Bu kulüpte oynadığım için mutluyum ve kendimi rahat hissedebileceğim bir takımdan teklif gelmediği sürece ayrılmayı düşünmem. PSG oyun felsefesi olarak bana oldukça uygun bir takım, çünkü her zaman atağı düşünen ve pozitif futbou tercih eden oyunculara sahip. Sezon başında bu transfer gerçekleşmedi ancak ilerleyen dönemde orada forma giyebilir miyim, neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Orta sahadaki dinamizmi ve yaratıcı oyunuyla dikkat çeken Jean Michael Seri, geçtiğimiz sezon Nice ile 34 lig maçında 7 gol ve 9 asiste imza atarak futbol dünyasının dikkatini çekmişti. Aynı zamanda Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giyen Seri'nin bu sezon Nice ile 8 maçta birer gol ve asisti bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler