SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wesley Sneijder ABD'ye transfer oluyor

Wesley Sneijder, sezon başında Galatasaray'la olan sözleşmesini feshederek Fransa'nın Nice takımının yolunu tutmuştu. Nice'te kadroya girmekte zorlanan Sneijder, Hollanda Milli Takımı'ndan da davet almazken devre arasında ABD'ye transfer olacağı iddia edildi. Sneijder'in, eşi Yolanthe Cabau ABD'ye transfer olma isteğini böylece gerçekleştirmiş olacak.

Wesley Sneijder'in Nice'teki geleceği tartışılmaya devam ediyor. Yıldız oyuncu, geldiğinden bu yana maçların çoğunu yedek kulübesinde ve tribünde tamamladı. Hollandalı, uzun süredir formasından uzak ve bu nedenle de milli takımdan da davet alamadı.

YENİ ROTA AMERİKA

Hollanda basını, Sneijder'in yeni rotası olarak Amerika'yı gösterdi ve detayları şu şekilde aktardı; Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder'in ABD'ye transer olmasını istiyordu ancak yaz transfer döneminde bu mümkün değildi çünkü MLS'te transfer sezonu kış ayında başlıyordu. Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, birkaç ay içinde ABD'ye geçiş yapabilir ve gelen bilgilere göre ikili bunu yapmayı planlıyor.

WESLEY ABD YOLCUSU

Hollanda Milli Takımı'nın teknik Direktörü Dick Advoocat, Wesley Sneijder'i fit olmadığı gerekçesiyle milli takıma davet etmediğini açıkladı ancak tecrübeli teknik adam, daha sonra taktiksel nedenlerden ötürü yıldız oyuncuya çağırmadığını söyledi. Fransa'da forma şansı bulmakta zorlanan Sneijder için en iyi çözüm yolu ABD'ye transfer olmak gibi duruyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler