SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marcelo'dan Angers maçında çok ilginç kırmızı kart

Lyon'un deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Angers maçında Beşiktaş'ın eski yıldızı Marcelo, ilginç bir kırmızı kart gördü. Marcelo, yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Hakeme itirazlada bulunan Marcelo, elini havaya kaldırdığı sırada hakeme çarptı ve hakemin kartı yere düştü. Hakem, kendisine müdahalede bulunduğunu gerekçesiyle Marcelo'ya önce 2. sarı kartı, ardından da kırmızı kart gösterdi.

Ligue 1'in 8. haftasında Lyon, deplasmanda Angers ile karşılaştı.

Gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Lyon, 3-1 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı ve karşılaşma 3-3 berabere bitti.

Lyon'un golleri Mariano Diaz, Diakhaby ve Depay'den gelirken Angers'in gollerini ise Ekambi, Ismael Traore ve Lyon'lu Rafael kendi kalesine attı.

Marcelo'ya ilginç kırmızı kart

Sezon öncesi Beşiktaş'tan Lyon'a transfer olan ve Angers maçında sahaya ilk 11'de başlayan Marcelo, ilginç bir şekilde kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

50. dakikada ceza sahası dışında rakibine sert bir faul yapan Sambacı, sarı kartla cezalandırılırken elini havaya kaldırdı ve hakemin eline çarptı. Marcelo'nun eli hakemin eline çarparken hakemin elindeki sarı kart yere düştü ve bu pozisyonun ardından Brezilyalı stoper kırmızı kart gördü.

Marcelo oyundan atıldığında 3-1 önde olan Lyon, kalan sürede kalesini gole kapatamadı ve maç 3-3 bitti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler