SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG Şampiyonlar Ligi'nden atılabilir

UEFA, transfer döneminde Barcelona'dan Neymar ve Monaco'dan MBappe'yi kadrosuna katan PSG hakkında FFP soruşturması başlatmışyı. Fransız basını soruşturmanın kulüp için olumsuz sonuçlanması halinde PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nden atılma riskiyle karşı karşıya kalacağını iddia etti.

Yaz transfer döneminde yaptığı harcamalarla dikkatleri üzerine çeken PSG, UEFA'nın Finansal Fair Play soruşturması için savunma hazırlığı yapıyor.

Neymar'ı 222 milyon Euro ödeyerek transfer eden Mbappe'yi de zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayan Fransız kulübü, ülkesinin basınına göre açılan Finansal Fair Play soruşturmasının olumsuz sonuçlanması halinde sıkıntılı bir süreç yaşayacak.

Öyle ki soruşturma sonunda olumsuz bir karar verilmesi halinde PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elinden alınabilir.

Ağustos ayının sonunda FFP ile ilgili yaptığı konuşmada 'Ceza vermekten korkmamalıyız' diyen UEFA Başkanı Ceferin, kanunun üstünde hiçbir kuruluşun olmadığını söylemişti.

MBAPPE TRANSFERİNİN DETAYLARI AÇIKLANMADI

Bu yaz sadece Neymar ve Yuri Berchiche'nin bonservis bedellerini açıklayan PSG, Mbappe'nin transferine dair detay ise vermemişti. Oyuncunun bonservisinin sezon sonunda ödeneceği ifade edilmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler