SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Monaco 3 yıldızını satmak üzere

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’la birlikte G Grubu’nda bulunan Monaco, 3 önemli yıldızını kaybetmekle karşı karşıya... Sıralamanın favorisi olarak gösterilen Fransa temsilcisinde; Mbappe ve Fabinho’nun PSG’yle anlaştığı Lemar’ın da Arsenal yolcusu olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi G Grubu rakiplerinden Monaco, yıldız oyuncularını kaybetmeye devam ediyor. Geçen senenin şampiyon kadrosunda yer alan Mendy, Bernardo Silva ve Bakayoko gibi yıldızlarını başka takımlara kaptıran Monaco’da Kylian Mbappe ve Fabinho’nunda PSG’ye transfer olacağı Fransız basınında yer almasının ardından bir yeni transfer iddiası da İngiltere’den geldi. İngiliz basının da çıkan haberlere göre Arsenal, Monaco’nun 21 yaşındaki yıldızı Thomas Lemar’a talip oldu.

Monaco kaybetmek istemiyor ama...

Arsenal’in Fransız menaceri Wenger’in ısrarla istediği genç orta saha oyuncusunun transferi için çalışmalarına başlayan İngiliz ekibinin 60 milyon Euro civarı (245 milyon TL) bir teklif yapacağı iddia edildi. Monaco’nun Lemar’ı kaybetmek istemediği belirtilse de oyuncunun kararının bu transferde etkin olacağı yazıldı. Fransız basınında çıkan haberlere göre bu 3 futbolcunun da yeni takımlarının gelecek haftaya kadar netleşebileceği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler