SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG, Ben Arfa'ya Türkiye'ye gitmesi için baskı yapıyor

PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Hatem Ben Arfa'ya baskı var. PSG Sportif Direktörü Antero Henrique, Ben Arfa'ya Türkiye'ye gitmesi yönünde baskı yapıyor.

Türkiye'de transferi konusunda hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'dan ilgilenildiği yönünde açıklama yapılan Hatem Ben Arfa konusunda Paris Saint Germain cephesinden resmi sözler geldi...

The Journal du Dimanche'nin haberine göre, PSG Sportif Direktörü Antero Henrique, Ben Arfa'nın takımdan ayrılması ve Türkiye'ye gitmesi için baskı yapıldığını itiraf etti.

"TÜRKİYE'YE TRANSFER OL"

Birkaç haftadır Ben Arfa'ya "Türkiye'ye gitmelisin" şeklinde telkinlerde bulunan Antero Henrique, "Oraya gitmeni öneririm. Senin için iyi bir lig" dediği ifade edildi. Bu sözlere rağmen Ben Arfa'nın Türkiye'ye gitme seçeneğini düşünmediği vurgulandı

En büyük sıkıntının 30 yaşındaki yıldızın PSG'den ayrılmak için şart koyması ve yıllık 7 milyon euro kazanması gösterildi.

Fenerbahçe, Besiktaş, Galatasaray ve Antalyaspor'un Ben Arfa için ısrarcı olduğu, özellikle Fenerbahçe'nin bu transferi çok istediğine yer verildi.

AZİZ YILDIRIM BEN ARFA İÇİN NE DEMİŞTİ?

"Ben Arfa'nın kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi var. 11 milyona yakın alacağı olduğunu söylüyor. Geçen yıldan da 2 milyon olduğunu söylüyor. Bunu aldıktan sonra oturur sizinle konuşurum diyor. Bir buçuk sene önce avukat ve menajeriyle görüştük. Paris'e gidersem gelmem dedi, gitti. 6 milyon maaş oluyor orada net. Ben Arfa'ya da ihtiyacımız olursa, Lucas Lima'ya da ihtiyacımız olursa, uygun da olursa alırız. Durum budur. Almaya karar verirsek alacak gücümüz var, onu da söyleyeyim."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler