SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neymar ikinci hafta maçında da forma giyemeyecek

Neymar'ı 222 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Paris Saint-Germain, rekor transferini bir hafta daha oynatamama tehlikesiyle karşı karşıya.

Brezilyalı futbolcunun transferinin tescillenmesi için İspanya Futbol Federasyonu'ndan gelmesi beklenen evrakın, henüz Fransız makamlara gönderilmediği öğrenildi. Resmi evrakın perşembe gecesine kadar Fransa Futbol Federasyonu'na ulaşmaması durumunda Neymar, Ligue 1'in ikinci haftasında PSG'nin Guingamp ile oynayacağı maçta da forma giyemeyecek.

Konuya ilişkin BBC'ye konuşan Fransa Futbol Ligleri Birliği (LFP) Sözcüsü, krizin çözümü adına FIFA'ya başvurmaya hazırlandıklarını söyledi.

Barcelona'nın Neymar için belirlediği 222 milyon Euro'luk satın alma bedelinin PSG tarafından ödeneceğinin ortaya çıkması üzerine devreye giren İspanya Futbol Federasyonu, Paris ekibinin UEFA Finansal Fair Play Kuralları'nı ihlal ettiği gerekçesiyle bu transfere onay vermeyeceğini duyurmuştu. Bunun üzerine PSG ve Fransa Futbol Ligleri Birliği (LFP), FIFA kurallarına uymaya çağırdığı İspanya Futbol Federasyonu hakkında yasal girişimlerde bulunabileceklerini açıklamıştı.

Ligue 1'in açılış haftasında PSG'nin evinde Amiens'i 2-0 mağlup ettiği maç öncesi sahaya çıkıp taraftarları selamlayan Neymar, daha sonra mücadeleyi tribünden takip etmişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler