SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nice başkanı: 'Ben Arfa konusu bizim için kapandı'

Fenerbahçe, Antalyaspor ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Hatem Ben Arfa konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Fransız ekibi Nice'in başkanı Jean-Pierre Rivere, Hatem Ben Arfa'yı beğenmelerine karşın transferinin düşünülmediğini açıkladı.

Hatem Ben Arfa için resmi açıklama! Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında yer alan Hatem Ben Arfa aşkı yeniden alevlendiği iddiaları Fransız basınında gündeme gelen Nice'te, başkan Jean-Pierre Rivere çok net bir açıklama yaptı.

Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere, Wesley Sneijder için düzenlenen basın toplantısında Hatem Ben Arfa'nın transferi ile ilgili bir çalışmaları olmadığını belirtirken, "Ben Arfa'yı çok beğeniyorum, ancak daha önce de söylediğim gibi, o konu bizim için kapandı. Bunu haftalardır söylüyorum. Daha fazla söyleyecek bir şeyim yok, tartışmak da gereksiz. Biz Nice olarak hesaplarımızı da dengede tutmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE TARAFTARI BEN ARFA'YI BEKLİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar transfer edilmesini çok istediği Ben Arfa'yla ilgili resmi açıklamayı büyük bir heyecanla bekliyor.

PSG'nin bedelsiz olarak vermeyi kabul ettiği Fransız yıldızın, yıllık 5 milyon euro ücret talep ettiği kaydediliyor. Yıldız futbolcu geçen sezon ligde 23 maçta oynadı ve 2 asist yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler