SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder neden Nice'yi tercih etti?

Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Wesley Sneijder, Nice'e transferinin ardından basın mensuplarının karşısına geçti.

Nice'e kupalar kazanmak için geldiğini ifade eden Sneijder, "Ben bir winner'ım, kaybetmekten nefret ederim" dedi.

Kariyerinin meydan okumalar ile geçtiğini ifade eden Sneijder, "Nice'e kupalar kazanmak için geldim. Kariyerimde her zaman meydan okumalar var, hala şampiyonluklar yaşamak istiyorum ve bu sebepten dolayı da Nice'e transfer oldum. Önemli olan isimler değildir, burada yetenekli ve iyi bir menteliteye sahip oyuncular var" dedi.

Nice'in çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Sneijder, "Nice taraftarının coşkusuyla ilgili çok şey duydum. Çok ateşliler. Zaten bu benim sevdiğim şey. Elbette ki Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum. Ama bundan önce Nice ile iyi bir sezon geçirmem gerekiyor. Yaşlandıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Nice güzel bir şehir ama ben futbol oynamaya geldim. Mario Balotelli'yi biliyorum ama seçim yapmadan önce teknik direktör, oyuncular ve yönetimle konuştum" şeklinde konuştu.

Nice Başkanı Rivere: "Wesley Sneijder transferinden çok mutluyuz, konuştuğunda görüyorsunuz o bir patron. Gençler için de bir şans" ifadelerini kullandı.

Sneijder'in mükemmel yeteneklere sahip olduğunun altını çizen teknik direktör Favre ise; "Takımda liderlerin olması önemlidir, gençlere örnek olurlar. Evet Sneijder bir winner, Ballon d'Or'u da kazanmaya yaklaşmıştı" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler