SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wesley Sneijder Nice ile anlaşma sağladı

Galatasaray'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Wesley Sneijder'in yeni takımı belli oluyor. Lucien Favre'nin çalıştırdığı Nice, Wesley Sneijder ile transfer için anlaşma sağladı. Fransız ekibinin, Sneijder transferini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Nice, Sneijder ile anlaştı! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni durağı merak edilen Wesley Sneijder konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Utrecht ve MLS'ten talipleri olan Wesley Sneijder ile yakından ilgilenen bir diğer kulüp olan Nice, Hollandalı yıldızın transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Fransız basınında yer alan haberde Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere'nin Wesley Sneijder ile transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. Nice'in 33 yaşındaki yıldız oyuncunun transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Nice başkanı Rivere ve teknik direktör Lucien Favre daha önce yaptıkları açıklamalarda Wesley Sneijder'e olan ilgilerini açıklamıştı.

Nasri'nin gündemlerinde olmadığını söyleyen başkan Jean-Pierre Rivere, ''Nasri kesinlikle gündemimizde değil. Sneijder ise temas halinde olduğumuz bir isim, bu doğru. Ama Nasri ile ilgilenmiyoruz'' ifadelerini kullandı.

LUCIEN FAVRE DE AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Nice Teknik Direktörü Lucien Favre de geçtiğimiz günlerde Sneijder konusuna açık kapı bırakmıştı. Favre yaptığı açıklamada ''Sneijder çok iyi bir oyuncu, bu konuda kuşku yok. Transfer 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. Bu konuda bir girişimimiz olup, olmayacağını göreceğiz'' sözlerini kullanmıştı.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler