SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lyon Başkanı Aulas'tan Ben Arfa açıklaması!

PSG'den sezon sonu ayrılması beklenen Hatem Ben Arfa'yla ilgili eski kulübü Olympique Lyon cephesinden açıklama geldi. Başkan Jean-Michel Aulas, Galatasaray'ın listesinde bulunan Fransız futbolcuyu takımlarında görmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

PSG'de beklentilerin altında bir sezon geçiren ve yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hatem Ben Arfa, birçok kulübün iştahını kabartıyor.

Galatasaray'da Sneijder'in olası ayrılığına alternatif isimlerden biri olan Fransız futbolcu, eski kulübü Olympique Lyon'un da yakın markajında...

Kulüp başkanı Jean-Michel Aulas eski oyuncuları için, Lyon taraftarlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki futbolcuyu yeniden takımlarında görmenin kendilerini mutlu edeceğini belirten Aulas, ''PSG geçtiğimiz yıl bizim teklifimizin 3-4 katı fazlasını Ben Arfa'ya önermişti. Ben Arfa o dönemde de bir gün Lyon'a dönmek istediğini söylemişti. Eğer geri dönmek istiyorsa telefonum kendisine var, beni arayabilir'' dedi.

Ben Arfa bu sezon PSG formasıyla çıktığı 24 maçta 4 gol 7 asist kaydederken, Unai Emery tarafından ilk 11'de istediği şansları bulamadı.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler