SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ben Arfa'yı takımda görmek istiyoruz'

Nice Başkanı Jean Pierre Rivere'den Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren açıklama! Ligue 1'de bu sezon beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyen Nice'de başkan Jean Pierre Rivere, Mario Balotelli ve Hatem Ben Arfa ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve yıldız futbolcuyu yeni sezonda Tekrar Nice'te görmek istediğini ifade etti.

Nice Başkanı Jean Pierre Rivere'den Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren açıklama! Ligue 1'de bu sezon beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyen Nice'de başkan Jean Pierre Rivere, Mario Balotelli ve Hatem Ben Arfa ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nice Başkanı Jean Pierre Rivere, transfer sezonu öncesi hem Galatasaray'ı hem de Fenerbahçe'yi ilgilendiren isimler hakkında konuştu.

Fransız basınına açıklamalarda bulunan Jean Pierre Rivere, bazı finansal kısıtlamalara rağmen Mario Balotelli'yi kadrolarında tutmak istediklerini ve Hatem Ben Arfa'nın dönmesine de sıcak baktıklatını belirtti.

MARIO BALOTELLI TAKIMDA KALACAK MI?

Rivere adı son günlerde Galatasaray ile anılan Mario Balotelli hakkında kısa bir açıklama yaparken, "Ben 10 gol diye planlamıştım ama Balotelli 13'ü buldu. Kendisini takımda tutmak elbette istiyoruz. Bazı finansal kısıtlamalara uymamız gerekiyor ama kadromuzda kalmasını istiyoruz. Mario'nun burada olması bizi çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

BEN ARFA İÇİN DE GERİ DÖNÜŞ SÖZLERİ

Adı zaman zaman Fenerbahçe ile anılan ve Paris Saint Germain'de bekleneneni veremeyen Hatem Ben Arfa hakkında da kısa bir açıklama yapan Rivere "Ben Arfa'yı hem futbolcu olarak hem de insan olarak çok seviyorum. Nice'e geri gelme durumunu Paris SG'ye sormak lazım. Ama tabii kadromuzda isteyeceğimiz, Balotelli gibi çabuk uyum sağlayabilecek bir isim" dedi.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler