SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lyon başkanı Aulas: 'Beşiktaş'ı eleyeceğiz'

Lorient'e sahasında 4-1 kaybeden Fransız ekibinde başkan Jean Michel Aulas asıl hedeflerinin Beşiktaş maçı olduğunu söyledi. Aldıkları farklı yenilginin kendilerine tokat gibi geldiğini söyleyen Aulas, Beşiktaş karşısında geri dönüş gerçekleştirip yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini ifade etti.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş’ın rakibi olan Olympique Lyon, perşembe günü yapılacak ilk maça kilitlenmiş durumda. Ligue 1’de önceki akşam Lorient’e sahasında 4-1 kaybederek, 3.’lük şansını mucizelere bırakan Lyon, Avrupa Ligi şampiyonluğuna motive oldu.

Başkan Jean Michel Aulas, Lorient yenilgisinin ardından düzenlediği basın toplantısında esas hedeflerinin Beşiktaş olduğunu söyledi. Aulas hem Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak hem de yıllardır hedefledikleri Avrupa’da kupa hayalini gerçekleştirmek için Beşiktaş’ı elemek istediklerini ifade etti.

Ligdeki 3.’lükten çok Avrupa Ligi’nde finale kalmayı önemsediğini aktaran Lyon Başkanı, “Bu farklı mağlubiyet hepimizi inciten bir tokat oldu. Ancak ben takımıma ve teknik direktörümüze güveniyorum. Yarı finale kalacağımızı düşünüyorum. 3.’lük kadar Stockholm’deki finale gitmek daha önemli. Beşiktaş maçında bir geri dönüş gerçekleştirmek istiyoruz ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

(Milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler