SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatem Ben Arfa'dan ayrılık sinyali!

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olması gündemde olan ancak kararını PSG'den yana kullanan Hatem Ben Arfa, takımında yedek kalmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kişisel Facebook sayfasından bir video paylaşan Ben Arfa, Paris ekibinde henüz kendisini gösterebileceği şansı bulamadığını belirterek, "Ben mücadeleci, şampiyon ruhuna sahip ve kazanmayı seven biriyim. PSG'de şu ana kadar yaşadıklarım çok ilginç ve bir o kadar da ağır. Yedek kalmayı kabul edemiyorum." ifadelerini kullandı.

'Kendi isteğimle ayrılırım'

Geçici bir süre kulübede kalmayı anlayışla karşılayabileceğini söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, "Bunun kalıcı hale gelmesi ise oyuncuyu cezalandırmak anlamına geliyor. PSG büyük bir kulüp ve çok iyi oyunculara sahip. Ben de bu kulüpte forma mücadelesi verdiğim için memnunum, ancak aradığım şansı bir türlü bulamıyorum. Eğer bana bir şans verilir ve ben de bunu değerlendiremezsem kendi isteğimle buradan ayrılırım." dedi.

Bu sezon teknik direktör Unai Emery tarafından sadece 5 lig maçında ilk 11'de şans verilen Hatem Ben Arfa, 18 karşılaşmada ise oyuna sonradan dahil oldu ve bu 23 maçta sadece 1 asist üretebildi.

(Eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler