SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat'ın istediği isim Van Ginkel

Kanat oyuncusunun ardından orta sahaya da yıldız bir isim arayan Fenerbahçe yönetimi Marco van Ginkel için temaslarını sürdürüyor.

Sezon başlamadan teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe'de takımın başına Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın getirilmesiyle birlikte transfer çalışmaları daha da hız kazandı.

Fenerbahçe, kanat dışında bir de hücum ağırlıklı bir orta saha oyuncusunu transfer etmek için düğmeye basmış durumda. Fenerbahçe yönetimi, Manchester City forması giyen Samir Nasri ile birlikte, Chelsea'de oynayan Hollandalı genç yetenek Marco van Ginkel için temaslara başlamıştı.

Ancak Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat'ın bu iki futbolcu arasında tercihini vatandaşı Marco van Ginkel'den yana kullandığı gerekçe olarak da yükselen bir değer olması ve fiziksel olarak daha iyi durumda olmasını gösterdiği ifade edildi.

CHELSEA İLE DİRSEK TEMASI YAŞANIYOR

Dick Advocaat'tan gelen bu mesaj üzerine Fenerbahçe yönetiminin çalışmalarını Marco van Ginkel ağırlıklı olarak sürdürdüğü ve futbolcunun kiralanması için Chelsea yönetimiyle temaslarını arttırdığı belirtildi.

Hollandalı futbolcu Marco van Ginkel'in de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı, sezonu Sarı- Lacivertli kulüpte geçirmekte istekli olduğu da gelen haberler arasında. Transferin 2-3 gün içinde sonuçlanması beklendiği kaydedildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler